På sporet i Ulvedal

Visninger: 2050

Denne gang lavede vi et 250 meter forholdsvis enkelt spor, der store dele af vejen fulgte en tidligere skovvej. Vi gik det efter ca. 3 timer og her skulle Valkyrja også lige finde ud af hvad det hele gik ud på og gik derefter med næsen i jorden stort set fra start til slut.

Efter at have fulgt nogle af de andre deltagere, besluttede jeg at lufte Valkyrja inden vi kørte hjem. Det endte med at vi gik et af de spor en af den andre deltagere også have gået og som jeg havde været med til at lægge. Sporet var på 6-700 meter i varieret terræn i skov og hede. Sporet var lavet med “færtsko” og inkluderede 2 sårlejer. Da valkyrja gik det havde det ligget i ca. 5 timer.

Efter en start der lignede de tidligere gik hun den første 1/3 meget overbevisende og markerede også det første sårleje. Vi kom nu ud i det åbne terræn og skulle op ad en skrænt. Midt på skrænten var en rævegrav. Her drejede sporet til venstre, Valkyrja var interesseret i rævegraven men fulgt fint sporet.

På toppen af skrænten havde vi delt os da vi lavede sporet. Valkyrja snuste nogle meter i den retning som jeg oprindeligt havde gået. Jeg blev stående, hun begyndte at søge og fandt hurtigt det rigtige spor igen. Hefter gik sporet ned ad skrænten igen, hvor hun markerede det andet sårleje. Sporet gik ind i skoven igen og op ad an en bakke.

Her begyndte Valkyrja at miste koncentrationen og jeg besluttede mig til at lave en glad afslutning til hende - med ekstra gode guffer.