God sæsonstart ved Trehøje

Visninger: 1951

Lørdag startede efterårssæsonen i DKK Kreds 6's sporgruppe. Det blev til en rigtig god sæsonstart med 2 x ca. 200 meter til Valkyrja og hun virkede rigtig glad for igen at komme i gang med træningen.

Første spor startede i højt græs og gik siden gennem tætte bregner og tæt lav trævækst. Valkyrja snusede kort til anskuds-stedet og var straks på sporet. Vi formåede at finde et roligt tempo, hvor jeg kunne bevare kontrol over min ende af linen, mens Valkyrja, ude foran, tydeligt viste hvor vi skulle hen.

Efter ca. 75 meter havde sporet et skarpt knæk som Valkyrja klarede det til UG. Hun var konstant på sporet og fortsatte frem til sårlejet der også blev tydeligt markeret. Hun var koncentreret og fokuseret på resten af sporet og nød tydeligt rosen og de gode godbidder hun fik da hun kom frem til løbet.

Dagens andet spor var lige så varieret som det første, men var uden sårleje. Valkyrja var straks interesseret i anskuds-stedet og var igang med arbejdet stort set med det samme. Også her klarede hun knækket perfekt og det var dejligt at se, at hun også på dette spor konstant var koncentreret om opgaven, og stille og roligt arbejdede sig frem til løbet, rosen og de gode guffer.

Det var en veltilfreds og afslappet Valkyrja, der efter udført arbejde rullede rundt i græsset med løbet i munden. Selv synes jeg det hele gik op i en højere enhed; Valkyrja styrede suverænt og det lykkedes mig at holde et roligt tempo og at have styr på lineføringen. Tirsdag skal vi til sportræning igen - og jeg er sikker på at Valkyrja glæder sig lige så meget som mig.