Reserve CACIB og dagens bedste trekant

Visninger: 85

To dages udstilling i Vejen er nu vel overstået. Det var egentligt meningen, at vi skulle have udstillet alle tre dage, men forskellige ting gjorde, at det ikke blev muligt. Det betød desværre, at jeg ikke fik udstillet Fjóla, der skal videre til det norske om små to uger.

Lørdag blev Bylur udstillet for dommer Leif-Herman Wilberg fra Norge. Han gav Bylur flg. kritik:"Middelstor, udmærket type. Meget fint huved og udtryk. Kompakt hals. Moderat vinklet. Gode benstammer og poter. fine sporrer. Lidt lavt ansat hale. God pels. Bevæger sig meget godt." Bylur blev præmieret med Excellent, CK og blev nr. 4 i sin klasse.

Søndag var det igen en norsk dommer. Denne gang Per Kr. Andersen, der er en af de dommere som jeg har allermest respekt for. Han gav Bylur flg. kritik:"Utmerket type, bra proporsjoner, fint hode, ok bitt og ører, bra hals, stram rygg, bra kropp og vinkler, beveger seg med godt steg, fin pels, trivelig temperament." Bylur blev præmieret med Excellent, CK og Reserve CACIB og blev nr. 2 blandt hanhundene. Da vinderen allerede er international champion, overgår CACIB'et til Bylur. Selv fik jeg også god kritik af Per. Kr. der sammen med sin ringsekretær konkluderede, at min fremvisning af Bylur i en trekant, var dagens bedste. Fremvisningen i en trekant gør at dommeren skiftevis ser hunde bagfra, fra siden og forfra. Det der gjorde denne fremvisning ekstra god var, at jeg ændrede vinklerne mens jeg løb og dermed fik præsenteret Bylur væsentligt bedre fra siden i forhold til de andre deltagere.

Stort tillykke til konkurrencernes vindende hunde og stor tak til Dansk Kennel Klub for et par vel arrangerede og vel gennemførte udstillinger.