Esjas hvalpe er nu navngivet

Visninger: 9779

Tre uger gamle er Esjas hvalpe både seende og hørende. De er begyndt at spise "fast" føde (opblødt og moset hvalpefoder) og tager godt og støt på i vægt hver eneste dag. Esja gav for nogle dage siden lov til at hele hundekollektivet måtte komme tættere på og nu hjælper både mormor Valkyrja og onkel Bille til med at holde de små rene. De kravler selv ud af kassen og tumler glade rundt på gulvet blandt de voksne hunde. Hvalpene har også fået navne og er blevet registreret hos Dansk Kennel klub.

Navnene er:

Naskur Sunna Hraun - Sunna efter et ønske fra Esjas ejer og Hraun (lave) fordi hun er den mørkeste af de tre tricolour piger.

Naskur Edda Bliða - Edda efter hendes fortællende aftegninger og Bliða efter hendes rolige og balancerede sind.

Naskur Víkingur Njörður - Víkingur fordi han er den eneste hanhund, har en god eventyrlyst og en kæk fremtoning. Njörður fordi han skal være maskot på et marinefartøj.

Nakur Kyrja Dís - Kyrja efter mormors (Valkyrja) kælenavn og Dís (fe) fordi hun er en sådan

Hvalpene er efter Esja (Summardáin Esja Fönn, DK20055/2016) og Tryggvi (Tryggvi Fjarison fra Kerlingarfjöll, DCNH IH 01415/19) og blev født d. 15. december. Parringen fandt sted hos Tryggvis opdrætter i Tyskland i oktober. Alle hvalpe er reserverede.