En stolt viking krydser Bifrost

Visninger: 1439

Nornerne, de tre skæbnegudinder der spinder og klipper livets tråde i passende længder, gav Gnaske (Grimsnes’ Naskur) en tråd på 5.561 dage (15 år og knap 3 måneder). Han er i dag blevet hentet af Odins valkyrier og er på vej over Bifrost til Valhalla. Han vil blive mødt med glæde af familie og venner og tålmodigt vente på at blive genforenet med vi andre, om rigtig lang tid.

Det er dejligt at tænke på det aktive liv du har haft, og på de gode resultater du har opnået indenfor hyrdning, sporarbejde og udstillinger. Specielt i sporarbejdet, opnåede du resultater som kun er knap en håndfuld islandske fårehunde forundt - og selv blandt alle racer, er det sjældent at se en så gammel hund give sig fuldstændigt og stadig klare både dag- og overnatningsspor på 4-600 meter.

Naskur, du passede til dit navn. Du var lagin, leikinn, seigur, snidugur, glöggur og fundvís. Du lever videre i os alle, gennem minderne og gennem Kennel Naskur. Du berigede vores liv og gav os indsigt. Jeg føler mig privilegeret når jeg tænker på de år og de oplevelser vi har haft sammen. Tak for det Gnaske. Tak for din store tålmodighed og tak for rigtig mange gode år. Bless bless, Sjáumst!

Æret være Naskurs minde (13.08.2004 - 04.11.2019)