Jarl er årets rally senior hund

Visninger: 3830

Der skal lyde et stort tillykke til Jarl og Elspa der med 99 point (ud af 100) blev vindere af Rally senior klassen på Islandsk Fårehundeklubs træf. Jarls gode resultater i rally sikrede samtidig titlen som "Årets Hund i rally senior". I den uofficielle udstilling på træffets sidste dag, blev Jarl bedømt som den bedste "wizzard" (af 9 hunde). Wizzard-klassen er for hunde der er fyldt 12 år og er indført for at de gamle hunde bedre kan komme til deres ret og vise alle, at de islandske fårehunde også tager sig godt ud når de er blevet grå om snuden.

I sidste weekend var Jarl og Elspa udtaget til Dansk Kennel Klubs Danmarksmesterskab i rally. Elspa fortæller i den forbindelse, at "Det var en stor oplevelse at deltage i DM og selv om resultatet ikke er noget at skrive om, havde jarl og jeg en fest på banen". Du kan læse mere om rallylydighed her. Tak til Elspa for det flotte billede. Jarl blev 12 år i februar 2020. Han kom til Danmark i december 2013 og har i de sidste par år gjort det flot i rally-lydighed, hvor han er både "Begynder-mester" og Øvet-mester".

Jarl er tidligere udstillet og er både dansk og norsk udstillingschampion. Jeg har fået tappet sæd (frostsæd) af jarl, hvilket betyder at han stadig er tilgængelig for avl. En passende tæve er en tæve der tidligere er blevet parret naturligt og har fået et godt kuld (+4) hvalpe uden problemer. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre mere om denne mulighed.