Grimsnes' Naskur fylder 13 år

Visninger: 42190

Gnaske, Gamli Gamli, Naskur, Grimsnes' Naskur. Kært barn har mange navne og i dag, d. 13. august, fejrer han sin 13 års fødselsdag. Flaget skal helt sikkert til tops i dag og dagen skal fejres med fødselsdagsspor og lagkage - i selskab med Valkyrja, Jarl og Naskurs barnebarn Esja.

Du er og har været en fantastisk hund og jeg nyder hver dag sammen med dig. Du har nået meget i dit hundeliv indtil nu og jeg er glad for at dine gener lever videre i racen gennem dit afkom. Udstillingsmæssigt er det først i din "seniortid", at du for alvor er trådt ind på scenen. Her er det dejligt at se, at du har kunnet imponere nogle af de dommere som jeg selv har størst respekt for. I det sidste års tid, har du vist store evner indenfor en sport vi aldrig har arbejdet med tidligere; næsearbejde udtrykt i schweiss-spor, slæbespor og mantrailing. Nogle gange kan jeg godt ærgre mig over, at vi ikke kom igang med det tidligere. Omvendt er det fantastisk at se, at en gammel hund aldrig er for gammel til at lære nyt, og jeg håber du har lyst til, at prøve kræfter med et konkurrencespor inden alt for længe - jeg tror der er nogle der vil gøre store øjne, når de ser en gammel hund som dig arbejde sig støt og roligt gennem et spor.

Det har været en spændende rejse Gnaske og sammen har vi prøvet lidt af hvert. Du har beriget mit liv og jeg føler mig privilegeret når jeg tænker på de år og de oplevelser vi har haft sammen. Tak for det Gnaske. Jeg glæder mig til flere gode år, spændende oplevelser og destinationer. Hjertelig tillykke med fødselsdagen.