Forårsfornemmelser

Visninger: 5664249

Endelig ser det ud til at foråret er på vej. Sne og regn til trods, har de seneste dage også budt på rigtigt dejligt vejr til hundeaktiviteter. Det gør det lidt rarere at komme ud med hunden, til træning og blot for sjov. På billedet leger vi med et kastelegetøj fra TheDogHouse og Valkyrja kom ikke noget til ;-)

Nå ja, så var Valkyra og jeg også lige et smut i Norge for at deltage i Norsk Kennel Klubs internationale udstilling i Kristiansand. Det gik helt forrygende og med kritikken: "utm type. prima hode og uttrykk. god hals. god rygg. korr hale. velutviklet bryst. god benstamme m. gode poter. dobbeltspora bak. effektive bev. prima pels. herlig temp.", opnåede Valkyrja Excellent med CK, fik både et nationalt samt et internationalt certifikat (CAC & CACIB) og blev bedste hund i racen. Det betyder, at Valkyrja nu er blevet dansk og norsk udstillingschampion (man skal have tre nationale certifikater og Valkyrja havde to danske og to norske i forvejen).

Træningen her i foråret står på spor for Valkyrja og Naskur, hvor der trænes mod en 20t/400m schweissprøve til Valkyrja og en 3t/400m schweissprøve til Naskur. For Jarl står der rally på programmet og der jagtes point i klassen for øvede.