DKK uddannet

Visninger: 2863

Jeg avler islandske fårehunde under kennelnavnet Naskur. Kennel Naskur er identisk med den tidligere Kennel Summardáin, blot med et nyt navn. Du kan læse mere om navneskiftet her. Mottoet er stadig "avl med hjerne og hjerte" og målet er også det samme: gennem nøje udvælgelse af avlspartner, at avle racetypiske, fysisk og mentalt sunde islandske fårehunde. Dette kombineret med organiseret, tidlig og kærlig socialisering. Kennel Naskur efterlever alle gældende restriktioner og i videst muligt omfang alle anbefalinger for avl med islandske fårehund. K

Jeg gennemførte allerede i 2007/2008 Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse, opdrætteruddannelsens overbygning, inkl. modulerne om jura og genetik. Senere gennemførte jeg også den nyere hundeholderuddannelse der gør, at opdrætteruddannelsen opfylder de krav der stilles i gældende lovgivning og i bekendtgørelsen om erhvervsmæssigt hundehold.

Jeg har har bestået DKK's adfærds- og håndteringskursus og er uddannet og autoriseret af DKK som mentalbeskriver og mentalbeskriver teamleder.

Jeg har gennem flere år fungeret som ringtræner i DKK Kreds 6 og er i dag ringtræner hos DKK Vilhelmsborg. Jeg er i 2016 uddannet som (schweiss)-sportræner i DKK Kreds 6. I 2017-18 har jeg deltaget i en et-årig privat sporinstruktøruddannelse. Siden har jeg videreuddannet mig, trænet og undervist i sporarbejde i ind- og udland. Det i såvel kennelklub regi, specialklub regi og som privatperson. Jeg forsøger hele tiden at dygtiggøre mig og tilegne mig viden, bla. gennem seminarer og uddannelse i ind- og udland.

 

Læs mere om kennelmærke og opdrætteruddannelse her